Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Bij camouflagetherapie ligt het accent op instructie door de huidtherapeut zodat u de camouflage crème zelf dagelijks of wanneer nodig kan aanbrengen. Wij werken met het Dermacolor camouflage systeem. Deze lijn, die veel pigment bevat, is ontwikkeld om ernstige huidproblemen geheel te camoufleren.

De behandeling

Wij bepalen uw huidkleur aan de hand van een palet met verschillende kleuren. Het kan zijn dat hier twee kleuren voor gemengd moeten worden. Zodra de kleur(en) bepaald zijn, kunnen wij de benodigde camouflage crèmes en bijbehorende producten voor u bestellen.

Vaak is er een tweede afspraak nodig om de techniek van het aanbrengen en fixeren van de camouflage crème aan te leren.

Wij werken met producten van het merk Dermacolor. De producten zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn geschikt voor alle huidtypes. Deze camouflagecrème beschermt de huid tegen schadelijke UV-straling en is na het gebruik van fixeerpoeder watervast, hittebestendig en bestand tegen water en transpiratie. Door de Dermacolor Camouflage-producten op de juiste manier aan te brengen, blijft de camouflage de hele dag goed zitten. De lijn is tevens hypo-allergeen en is klinisch getest. De producten zijn bij ons verkrijgbaar.

Verwijzing en vergoeding

In sommige gevallen kan de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit uw zorgverzekering. In de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering kunt u lezen, of u recht heeft op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en).

Tarieven

Zie pagina Tarieven