‘Wij zijn open!’


Lieve lezer,

Wie had gedacht dat onze allereerste blog zou gaan over hoe een virus momenteel de hele wereld in zijn greep heeft en hoe wij als praktijk, maar ook als therapeuten een hele andere werkwijze hebben gekregen.

Wij willen jullie in deze blog dan ook graag op de hoogte brengen van de voorzorgsmaatregelen die wij in onze praktijk nemen.

Locaties
Ons beroep huidtherapie valt onder de medische contactberoepen. Dit houdt in dat zowel de locatie Papendrecht als Ridderkerk momenteel gelukkig gewoon geopend zijn voor alle behandelingen.

Wat vragen wij van jou?
Wij laten alleen mensen toe in onze praktijk waarvan wij met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Het is dan ook belangrijk dat je onderstaande vragen goed doorneemt:

  • Heb je een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38 C)?
  • Heb je de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  • Heb je huisgenoten/ gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij jou of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen Corona vastgesteld?

Mocht je op één of meerdere van deze vragen ‘ja’ antwoorden, dan verzoeken wij je om contact met ons op te nemen op telefoonnummer 0180-426773 of een email te sturen naar infohuidtherapie@goedridderkerk.nl . Wij zullen de afspraak dan helaas moeten annuleren.

Mondkapje
Zoals reeds bekend is, heeft het kabinet per 1 december het dragen van een mondkapje in openbare binnenruimtes verplicht gesteld. Graag willen wij je dan ook dringend verzoeken om vanaf het moment dat je het gezondheidscentrum betreedt, een mondkapje te dragen. 

Wij hopen op jullie begrip en medewerking.

Blijf gezond en pas op jezelf en je naaste familie en vrienden!

Liefs,

Marissa en Judith

 

Leave a comment