Het team

Judith Oldenburger, huidtherapeut  & eigenaresse

In 2007 heb ik mijn bachelor huidtherapie diploma behaald aan de Hogeschool van Utrecht. Sinds juli 2007 ben ik met veel enthousiasme de praktijk in het gezondheidscentrum in Ridderkerk gestart. In 2012 heb ik hier de locatie in het gezondheidscentrum in Papendrecht aan toe mogen voegen. Op beide locaties behandelen we vooral veel patiënten met oedeemklachten, acneklachten en klachten van overbeharing. De verscheidenheid aan behandelingen en patiënten vind ik erg fijn werken.

Met veel plezier volg ik elk jaar scholingen, cursussen en bezoek ik congressen, om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de huid- en oedeemtherapie en om zo de beste kwaliteit aan behandelingen te kunnen bieden.

In december 2019 ben ik samen met mijn vriend Roy, trotse ouders geworden van ons zoontje James.

Op maandag, dinsdag en donderdag werk ik zelf in de praktijk.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici, en lid van het Oncologisch Netwerk in Papendrecht.

Marissa Verweij, huidtherapeut

In 2014 heb ik mijn bachelor huidtherapie diploma behaald aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Daarna heb ik in verschillende praktijken veel ervaring opgedaan. Jaarlijks volg ik cursussen, trainingen, symposia en congressen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en nieuwe behandelingen.

Sinds 2018 werk ik met veel plezier in de praktijk. Op maandag en woensdag heb ik mijn spreekuren in Ridderkerk. Ik heb veel ervaring in behandelingen zoals oedeemtherapie, aanmeten van therapeutische elastische kousen, littekentherapie, acnetherapie en lasertherapie.

In 2013 ben ik getrouwd met mijn man en samen hebben wij een zoon (2016) en dochter (2018). Graag bezoeken wij musea , bossen of gaan lekker wandelen met de hond.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici.